algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Habtur Balears demana un desconfinament diferenciat de la resta de l'Estat

170785

Habtur Balears aposta per un desconfinament diferenciat «donat el privilegi que ens aporta ser illes i poder tenir un control exhaustiu de l’arribada de visitants amb controls als aeroports tant d’origen com els d’aquí, per garantir la seguretat dels viatgers». A més, han destacat que «és important prioritzar l’arribada d’aquells que donin més garanties sanitaries».

«Una vegada superada la crisi sanitària que és la prioritat per a tothom, hem de pensar en el dia després. En el cas que als hotels no els surt a compte obrir, la recuperació passarà pel nostre sector», apunten des de l’associació.

Habtur vol recordar a l’administració que «és més necessari que mai fer pinya i tenir en consideració un sector que representa el 20% de la oferta allotjativa». «És hora de normalitzar del tot la situació i que també es tengui en compte als habitatges vacacionals: nosaltres també cream llocs de treball i riquesa», han remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ni s'els ha d'escoltar, fa mes de 3 anys

Habtur no crea riquesa, Habtur crea problemes socials. I ara, amb aquesta proposta, demostren que la vida de la gent nostra els importa un cogombre.
A la merd@ Habtur!

Valoració:6menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

...nosaltres també cream llocs de treball i riquesa», han remarcat.
Malament si es confonen interesos amb prioritats.
Un 20% (de l'oferta allotjativa, no pas de la població), no és una representació de la població, en risc sanitari i zero compensació econòmica. Es el gobierno español qui ha de vetllar i solucionar les necessitats dels treballadors a l'atur.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente