cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
25°

#NoVolemMallorcaMilitaritzada, nova campanya de Mallorca Lliure

L'organització Mallorca Lliure proposa a la ciutadania una nova campanya dirigida a denunciar la militaritzacions dels carrers promoguda pel govern espanyol.

L'organització ha explicat, a través dels seus comptes oficials a les xarxes, que «D'ençà que es va declarar l'estat d'alarma, hem vist com els carrers de Mallorca es militaritzaven amb l'excusa de fer tasques de desinfecció i de controlar que els ciutadans no surtin de casa. Que estem travessant una pandèmia mundial, no és motiu pel qual haguem de veure situacions anòmales en una democràcia com és la militarització dels carrers».

Mallorca Lliure convida a imprimir o dibuixar el lema de la campanya i penjar-ho al balcó o finestra de casa i, també, compartir-ho a les xarxes socials.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 3 anys

Malearium - tú et refereixes als botiflers, perque aqui estem a casa nostra i aqui, els qui reneguen de casa seva son aixó, botiflers, incult. Els que tú en dius renegats, sou els que siguent d'aqui, si és el teu cas, no teniu i no voleu tenir els nostres sentiments, ni l'estimació de la nostra terra, ni la nostra cultura territorial. Que t'agrada viure del "cuento", vaja.
dBalears sisplau, deixeu que aquest home tingui temps de llegir-lo, a veure si aclareix conceptes...

Valoració:4menosmas
Per Guillem, fa mes de 3 anys

Utilitzar l'exèrcit per a desinfectar carrers, instal·lacions públiques i residències de persones majors, indica que Espanya té un sobrant de recursos militars, que s'ha de contractar més personal públic de neteja i que s'ha d'invertir més en prevenció de la salut.

Valoració:6menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

Bailearium, les teves interpretacions no sé pas sí son per riure, o per plorar. El que sí que t'asseguro és de que fots molta pena, noi.Tinc la "mala sort" de que cada vegada que et corregeixo, l'endemà ja no surt la noticia ni els comentaris. Potser sigui degut a algun protector que tinguis al dBalears, doncs tres vegades que m'ha passat, ja em semblen massa.

Valoració:6menosmas
Per Ves a insultar als teus, Balneàrium, fa mes de 3 anys

Els renegats sou voltros, els feixistes gonelles, que esquarterau la pròpia llengua per fer la desaparéixer, perque aqui només se parli en Castella. Sou uns renegats i venuts a la Castella imperial i uns maleducats, uns mentiders i uns éssers molt desagradables.

Valoració:7menosmas
Per com noltros, fa mes de 3 anys

3.000 soldados y marinos patrullan la ciudad de México D.F (Papeles de defensa).

Valoració:-1menosmas
Per balearium, fa mes de 3 anys

La nueva campaña renegada hace reir como de costumbre.

Valoració:-4menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

@Joan. El mateix deim noltros de tu i també de l'altre desbaratat psicològic, que igualment ve a empipar. I igualment ens preguntam: Que què va aquesta gentola de la ultra dreta, tan maleducada, que no perd ocasió de fer el ridícul?

Valoració:10menosmas
Per Arcadi, fa mes de 3 anys

No hi ha cap raó per militaritzar l'espai públic. De fet, la teoria per la qual mantenim amb els nostres impots un exèrcit és UNICA I EXCLUSIVAMENT per protegir-nos d'un atac exterior, en canvi l'exercit espanyol s'ha usat la majoria de vegades en funcions "interiors", per reprimir la població que el manté.

Valoració:11menosmas
Per Joan, fa mes de 3 anys

Esta "gente" de que va¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Valoració:-8menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

De tot en diuen ajudes. I encara els hi hem d'aguantar que ens diguin "No te entiendo" . Quan no hi ha voluntat o quan hi ha interesos contraposats amb la legalitat feta a la seva mida, ni amb vint minuts ni amb vint hores no en treurem l'aigua clara amb aquests "servidores" ingrats. I, a casa seva, no hi estarien millor?? Nosaltres SÍ.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente