algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
11°

Les monges de Santa Magdalena fabriquen mascaretes per pal·liar l'escassesa d'equips de protecció

Les monges de Santa Magdalena fabriquen mascaretes per combatre la COVID-19. | Bisbat de Mallorca

La comunitat religiosa del Monestir de Santa Magdalena posa el seu granet d'arena per lluitar contra el coronavirus. Així, segons ha explicat aquest dissabte el Bisbat, uns dies després del confinament les monges varen començar a confeccionar mascaretes, que han distribuït, i continuen fent-ho, a un hospital, un centre de salut, una farmàcia i dues entitats d'Església que es cuiden de gent en risc d'exclusió social.

La comunitat també distribueix a particulars que no troben material de protecció enlloc, una gran part persones de risc. Actualment han fet ja gairebé mil mascaretes, i pràcticament estan totes distribuïdes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant!, fa mes de 3 anys

@Sebastià. Basta veure el que va fer el Bisbat a les monges de Sant Geroni, que els va prendre el convent que era de d'aquesta ordre religiosa, no del Bisbat.

Valoració:3menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

I no serà que l'esglesia catòlica no rebi diners de l'estat, com per no tenir més ben ytacyades a aquestes religioses que majoritàriament son vocacionals molt sofertes.
Per aquests temps sempre me'n recordo quan faig la declaració de renda DEL PIS DE'N ROUCO VARELA. Aquest segur que no faria mai ni una mascareta si no en treu profit.

Valoració:3menosmas
Per Tanmateix, fa mes de 4 anys

És d'agrair la tasca que fa aquesta comunitat, i la que també fan altres comunitats, com la de Santa Clara i de les Caputxines.

Valoració:6menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

I és que aquestes mongetes han de fer feina per mantenir se
, perque no els cauen subvencions d'enlloc.
La veritat és que val més comprar mascaretes fetes aqui, bé siguin fetes a un convent de religioses o bé a tallers d' artesanans nostros, que no a multinacionals com pugui ser Amazon. I no cal dir que les fetes aqui estan més ben fetes i que duren més i segurament son més barates.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente