algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Els transportistes de les Balears demanen l'exempció del pagament de l'impost de circulació

El president de la Federació Empresarial Balear de Transports (FEBT), Rafael Roig, ha demanat al conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, que plantegi «de manera urgent» al Govern espanyol l'exempció del pagament de l'impost de circulació per a tots els vehicles professionals.

Així ho ha anunciat aquest dijous en una nota de premsa, en la qual Roig ha informat sobre la reunió telemàtica mantenguda aquest dimecres amb el conseller Pons. En la mateixa, el dirigent de la FEBT ha plantejat una sèrie de mesures per a salvaguardar el sector, considerat d'«essencial» durant l'estat d'alarma decretat pel Govern erspanyol per a la gestió del coronavirus.

A més del pagament de l'impost de circulació, Roig ha exigit que s'eximeixi també de la taxa que han de pagar les empreses a les companyies asseguradores per a donar d'alta i baixa dels vehicles. Pel que fa als cotxes de lloguer, des de la FEBT s'ha sol·licitat l'aplicació d'una moratòria pel que fa a la mobilitat elèctrica.

La FEBT també ha considerat «necessari» que es renunciï als 25 vehicles estacionals per a la temporada que ve. Segons Roig, en les presents circumstàncies resulti «indispensable» que les empreses puguin desenvolupar la venda per places per fer front als canvis que presentarà la demanda.

D'altra banda, el president de la FEBT ha demanat al conseller Pons que es paguin «totes les factures pendents» als transportistes per a dotar de liquiditat a les empreses dedicades al transport escolar, alhora que s'ha demanat un preu fet una quantitat en concepte de danys i perjudicis a el sector.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per O no?, fa mes de 3 anys

Jo també som transportista! Transport els fills al col·legi!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente