algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
16°

Pimeco demana al Govern espanyol que els ERTO es mantenguin fins que s'obrin els ports i els aeroports al turisme

La patronal del Petit i Mitjà Comerç, Pimeco, demana al Govern espanyol que allargui els Expedients de Regulació d’Ocupació (ERTO) de força major mentre estigui restringida la lliure circulació de persones pels ports i aeroports de les Balears. La Junta directiva de Pimeco ha decidit fer aquesta reclamació després de rebre infinitat de peticions, en aquest sentit, per part dels seus socis. El president de Pimeco, Toni Fuster, explica que «si es permet reobrir al petit comerç abans que s’obrin els ports i aeroports de les Illes els petits comerciants ens enfrontarem a un problema: podrem obrir però no tendrem prou clients com per fer front a les despeses de personal. Per això demanam que els ERTO es mantinguin fins que la situació es normalitzi als principals punts d’entrada de turisme».

A més, el sector del comerç es suma a la petició que farà el Govern al Govern espanyol per tal que les empreses que s’hagin acollit a un ERTO per força major puguin passar a un ERTO per causes productives, i que les bonificacions que es deriven d’aquests es mantenguin durant sis mesos més enllà de l’estat d’alarma.

Pimeco també celebra que el Govern hagi anunciat que se suspenen els increments salarials per a l'any 2020 pactats en el Conveni Col·lectiu de Comerç. «En un moment en què els petits comerciants estam lluitant per sobreviure i poder seguir endavant tot i la crisi generada pel COVID-19 serà totalment impossible que puguem fer front a aquest increment», manté Fuster.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 4 anys

I que no s´obrin fins que esem segurs que no contagien!
Això de dur vaixells d´Itàlia, va ser una porcada!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente