algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

La Plataforma Antiautopista demana al Consell l'aturada definitiva de les obres i la «reconsideració radical» del projecte

La Plataforma Antiautopista ha demanat aquest dilluns al Consell de Mallorca l'aturada definitiva de les obres de l'autopista de Llucmajor a Campos i la «reconsideració radical» del projecte.

En una nota de premsa, han assegurat que la pandèmia del coronavirus configura un escenari «absolutament diferent» al que va determinar l'Administració a dur a terme el projecte de l'autopista Llucmajor-Campos, «que ja era del tot qüestionable en circumstàncies normals».

«La construcció d'infraestructures que destrueixen l'entorn i superen la capacitat de càrrega d'un territori insular limitat no té cap sentit», han recalcat, a la mateixa vegada que han subratllat que les prediccions van en el sentit que es produirà una «inflexió substancial» en el creixement del sector turístic.

Per tant, han afegit, «està clar que les prioritats han canviat i canviaran de manera substancial, i és de polítics intel·ligents modificar els seus plans d'acord amb la realitat de cada moment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balearium, fa mes de 4 anys

Los cuatro que leen esto.

Valoració:-5menosmas
Per Sr, fa mes de 4 anys

y cuantas personas forman parte de la Plataforma, una docena?

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente