nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Sebastià Ordines (Unió de Pagesos): «Nosaltres només volem promocionar el producte local»

Unió de Pagesos ha decidit retirar la imatge del raper Valtònyc de la seva campanya per demanar als ciutadans que quedin a ca seva i, al mateix temps, promoure el consum de productes d'aquí, a causa de la polèmica suscitada a les xarxes socials.

El secretari general del sindicat agrari, Sebastià Ordines, s'ha mostrat conciliador i no ha volgut alimentar la polèmica: «hem retirat la imatge per la polèmica que hi ha hagut i perquè hi ha hagut gent del sector descontenta».

Ordines ha explicat que l'objectiu de la campanya és el de conscienciar la població de la importància de quedar a casa i al mateix temps, «donar tranquil·litat a tothom de que l'abastiment d'aliments està garantit» i ha afegit: «nosaltres només volem promocionar el producte local», i ha explicat que Valtònyc, igual que la resta de personatges que posen la seva imatge a la campanya, «s’hi ha prestat, fet que hem d’agrair».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xaume, fa mes de 4 anys

Quin encert ha tingut aquest que signa BOSSOT en triar el seu nom !!!!!

Valoració:3menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

A tots els bossot... etc No sé si recordeu les campanyes fetes quan hi va haver les eleccions de l'1Oct per supermercats, productors de vins i caves i demés, Com Alcampo, Carrefour, Freixenets i més 155eros, anunciant als seus clients que no tenien productes catalans.
No sé si ara és el moment de la justa orrespondència (a cada porc li arriba...) però en tot cas et diré que CADA TERRA FA SA GUERRA.

Valoració:4menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

Es mal és que Unió de Pagesos, en es context de sa seua lloable campanya, davant s'embat des feixisme més intolerant i per no ferir sensibilitats (susceptibilitats de sa pell més fina) ha reculat. Li/mos suposarà un car preu?

Valoració:4menosmas
Per bossot, fa mes de 4 anys

Que fácil es llamar fascista al que no piensa como uno mismo. Es como si a partir de ahora mismo, servidor llamase cipayo al que discrepa de mis ideas. El ULTIMA HORA, sobre la misma noticia hay casi 150 comentarios. La casi totalidad discrepa de la figura del huido. ¿También son fascistas?. Han hecho muy bien en pedir disculpas y retirar la publicidad.

Nadie está contra los productos mallorquines, ahora menos que nunca, pero comer unas patatas pensando en este sujeto, no es un plato de gusto. Arruix. A Bélgica manca gent.

Valoració:-6menosmas
Per Tanmateix no son clients vistros, fa mes de 4 anys

No vos heu de disculpar per res. Tanmateix aquests feixistes, que protesten i no estimen Mallorca, no volen promocionar el camp mallorqui. I a més en Valtònic no és cap delinquent, com diuen ells,si bo una víctima seva.
I tampoc els agrada l'anunci de Tomeu Penya, al que li diuen renegat perque no canta en Castellà.
Tanmateix no perdreu cap client, perque aquests compren els productes colombians i sudafricans de Mercamujer i pretenen que els camps de Mallorca se convertesquin en urbanitzacions.

Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente