nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Política Lingüística llança una iniciativa per a aprendre català a casa

La Direcció General de Política Lingüística ha llançat una iniciativa anomenada 'Aprèn català sense adonar-te'n' perquè el públic de totes les edats aprofiti el confinament per a aprendre o millorar els coneixements de la llengua de manera lúdica.

La proposta ofereix diferents activitats i a través de les xarxes socials de la Conselleria d'Educació es poden trobar recomanacions de sèries de televisió, exercicis, revistes d'accés obert o música.

Segons ha explicat la directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior, la iniciativa vol mostrar que hi ha moltes maneres d'aprendre una llengua, a més d'anar a classe. A més, ha incidit en què «en una societat lingüísticament normalitzada, l'aprenentatge informal de la llengua té un gran pes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 4 anys

@ Vergonya! Si en tinguéssis, Balneàrium, - Mira fins a on arriba la seva limitació, tal com be dius, que no llegeix be sino que "ojean" i no poden arribar mai a la comprensió de la comunicació.
No entén que no es pot ser "renegado" d'alló que no s'ha sigut mai. No se'm acut dir res més a un Falsearium perque és feina inútil, però que abusa de la protecció dels seus per usurpar un nom que no li correspòn gens, ni li escau : "Balearium"

Valoració:2menosmas
Per iep, fa mes de 4 anys

En Baleâriúm a part d´haver perdut es nord, de fa temps, també ha perdut sa xaveta.

Valoració:3menosmas
Per Vergonya! Si en tinguéssis, Balneàrium, fa mes de 4 anys

Els unics renegats que hi ha a la nostra terra son els gonelles, que s'inventen llengues que no existeixen, falsifiquen i adulteren la Història i cobreixen d'oprobis i calúmnies als nostres personatges més rellevants. I tots aquestes accions que malgrat no estiguin tipificadea son moralment delictes, perque a la nostra terra només se parli Castella i s'oblidi tota la nostra cultura.
Sou tan limitats, que pensau que els altres som encara més curts que voltros, i que ens engolim totes les vostres mentides

Valoració:5menosmas
Per dic, fa mes de 4 anys

Balearium:Per renegats els castellans que renegueu de totes les llengües que no siguin la vosta i no solsament heu perdut el nord sinó també el sud l est i l´oest.

Valoració:4menosmas
Per professora, fa mes de 4 anys


Sí, Beatriu Defiore, se n'aprèn més defora que dedins l'aula.
Només és una qüestió d'actitud i de respecte a la diferència.

Valoració:-2menosmas
Per Àngel, fa mes de 4 anys

Genial el detall d'aprofitar per difondre la llengua .....i de renegats res de res ....totes les llengües del món que NO VOLEN MORIR TENEN UN ESTANDARD COM EL CASTELLA PER POSAR UN EXEMPLE ENCARA QUE A L'HORA DE PARLAR SIGUI MOLT DIFERENT EN MOLTS TERRITORIS ....ENDAVANT AMB LA NOSTRA LLENGUA....EL CATALA......

Valoració:5menosmas
Per elventdelnord, fa mes de 4 anys

per si no saps quina es la capital es la Fidelíssima vila de Perpinyà !

Valoració:2menosmas
Per elventdelnord, fa mes de 4 anys

Ho sento Balearium però el nord no l'han perdut! encara existeix el nord,, la prova la capital del regne de les Mallorques contina parlant català.

Valoració:5menosmas
Per blai, fa mes de 4 anys

Molt bé, Política Lingüística. Endavant amb la llengua!

Valoració:7menosmas
Per blai, fa mes de 4 anys

Molt bé, Política Lingüística. Endavant amb la llengua!

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente