algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
25°

L'Hospital de Son Llàtzer crea un programa de rehabilitació, en format vídeo, orientat a pacients de covid-19

L'Hospital de Son Llàtzer ha creat un programa de rehabilitació, en format vídeo, orientat a pacients ingressats per coronavirus (covid-19), que s'emet en els canals de televisió interna de l'hospital.

Segons ha informat la Conselleria de Salut i Consum aquest diumenge en una nota de premsa, la projecció, elaborada pel Servei de Rehabilitació i Medicina Física de Son Llàtzer, il·lustra una sèrie de recomanacions i exercicis generals, tant respiratoris com d'activació articular i muscular, per als pacients ingressats i en situació clínica «estable».

Sobre aquest tema, ha explicat que l'objectiu d'aquest programa és guiar el pacient, estabilitzat i aïllat, en la pràctica d'exercicis de manera autònoma i, així, evitar o minimitzar les complicacions que deriven del sedentarisme durant l'ingrés.

Així mateix, ha indicat que el personal facultatiu o d'infermeria responsable de cada pacient ha d'autoritzar prèviament que aquest segueixi el programa de rehabilitació.

Igualment, la Conselleria ha assenyalat que qualsevol modificació dels exercicis ha de ser consultada amb els metges rehabilitadors i fisioterapeutes del Servei de Rehabilitació.

Finalment, ha conclòs, indicant que la projecció, de sis minuts de durada, ja està disponible a l'Hospital Són Llàtzer i al Palma Bay, emetent-se en el canal 50 dels televisors de les habitacions i en manera contínua.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.