nubes dispersas
  • Màx: 18.3°
  • Mín: 13.93°
18°

Educació i la UIB es reuneixen aquest divendres per decidir el final de curs

La Conselleria d'Educació i la UIB es reuniran aquest divendres per a decidir sobre la presencialitat del curs acadèmic i acordar la millor manera per a continuar i finalitzar les classes a les Balears.

Segons ha assenyalat la Conselleria, «totes les Comunitats Autònomes i el Ministeri d'Universitats treballen conjuntament per a assegurar un final de curs amb totes les garanties», i així s'ha expressat aquest dijous durant la reunió de la Conferència General de Política Universitària celebrada a través de videoconferència. «Des de les Balears ara mateix no podem saber si el curs acabarà de manera presencial o a distància però en tot cas, es completarà amb els continguts i coneixements necessaris. Ningú perdrà el curs pels efectes de la pandèmia», ha indicat el director general de Política Universitària i Recerca, Josep Lluís Pons.

Des de la UIB encara no s'ha pres cap decisió referent a la presencialitat del que queda de curs acadèmic. No obstant això, la Conselleria ha assenyalat que en la Comissió Acadèmica celebrada aquest dimecres van contemplar tots els escenaris possibles, inclòs el d'haver d'acabar el curs sense activitat docent presencial. Entre altres temes tractats en la reunió, des de Balears s'ha reclamat que la pròxima convocatòria de beques «tengui en compte la situació excepcional d'enguany, ja que influirà en la capacitat dels alumnes per a poder continuar o finalitzar els seus estudis universitaris».

«En la reunió ha quedat clar que les universitats, les comunitats autònomes i el Ministeri treballaran de manera coordinada per a adoptar les solucions adequades per a poder finalitzar aquest curs acadèmic amb totes les garanties», han assenyalat des de la Conselleria. Així mateix, el Ministeri ha convocat una nova reunió entre les conselleries competents en matèria d'universitats per a la setmana vinent amb l'objectiu d'informar sobre la situació de les mesures de suport a les Comunitats Autònomes i a les universitats derivades de l'estat d'alarma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.