algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

Les sales d'oci es plantegen tancar tots els establiments de les Balears

L'Associació Balear d'Oci Nocturn i Entreteniment (Abone) afirma que les sales de festa de les Illes es plantegen tancar tots els locals a causa de la crisi del coronavirus, per motius de seguretat i prevenció sanitària.

Com a primera mesura, queden cancel·lats tots els esdeveniments amb aforaments superiors a les 1.000 persones. Tito's, del grup Cursarh, per la seva part va anunciar que suspèn de manera temporal les seves activitats.

El president d'Abone, Jesús Sánchez, va reconèixer que aquestes mesures són preventives i concordes amb els requeriments sol·licitats per la Conselleria de Salut: «Hem de tenir en compte que la situació està variant per hores i que les mesures, en conseqüència, també s'aniran modificant. S'acataran, per controvertides que ens semblin, per la responsabilitat social davant aquest problema global».

Aforament

Per a minimitzar impactes negatius, la patronal ha recomanat a tots els associats que redueixin a un terç l'aforament dels establiments amb capacitat inferior a les 1.000 persones, en cas que no optin per tancar a curt termini.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.