muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

El Consell de Mallorca promocionarà el turisme esportiu a la fira turística de Berlín

La presidenta de Consell de Mallorca Catalina Cladera, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, han presentat aquest dijous les accions per a la fira internacional de turisme, ITB a Berlín, on l'illa promocionarà el turisme esportiu. Hi han assistit el ciclista Joan Llaneras i el director d'ATP Mallorca Championships, Toni Nadal.

En aquest sentit, es farà a través de tres disciplines, el golf, el tenis i el ciclisme, ja que a més de ser unes de les de més demanda, són tres especialitats esportives que compten amb la celebració de campionats de gran repercussió internacional Road to Mallorca (golf), Mallorca Championship ATP (tenis) i Mallorca Challenge (ciclisme).

Cladera ha dit que l'illa és un «reclam turístic» per a un tipus de visitant que genera «un turisme de més qualitat, desestacionalitzador i amb interès per conèixer i gaudir de productes que ofereixen altres sectors estratègics com són la gastronomia, la cultura, la natura, la nostra cultura i el patrimoni».

«A Berlín volem mostrar una Mallorca capaç d'oferir un producte desestacionalitzador, de qualitat i sostenible des del vessant mediambiental i social», ha explicat. Cladera ha afegit que l'illa «s'ha anat consolidant com a destí per a la pràctica esportiva» i, en l'actualitat, «són molts els factors que proporcionen la seva excel·lència, el seu clima, l'entorn i el paisatge, una completa xarxa d'equipaments esportius, una oferta hotelera i complementària perfectament adaptades».

Durant la fira, el 3 i 4 de març hi haurà instal·lat un «espai esportiu Mallorca», on es podrà gaudir de la sensació de practicar el golf i el tennis a través simuladors de realitat virtual. Així mateix, el públic podrà gaudir de la sensació de pedalar per la Serra de Tramuntana a través de grans panells de vídeo que emetran les imatges més espectaculars de la Challenge ciclista a aquest entorn natural.

El mateix dia, a partir de les 18.00 hores, sis esportistes professionals de gran renom a Alemanya, seran els ambaixadors de Mallorca i explicaran en primera persona la seva experiència entrenant o competint a l'illa. Es tracta de Núria Iturrioz i Tino Shuster (golf); Joan Llaneras i Theo Reinhard (ciclisme); Bàrbara Rittner i Marjus Zoecke (tenis).

Aquests esportistes també seran presents a l'estand de les Balears el 4 de març per mantenir una reunió, organitzada pel Departament de Turisme i Esports, amb els principals operadors turístics i agents alemanys especialitzats en turisme esportiu.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa mes de 4 anys

Prou de promoció turística!!!!!! Governau d'una vegada pels vostres votants i no per quatre hotelers que ja ni viuen aquí!!

Valoració:1menosmas
Per yo, fa mes de 4 anys

mes carreteres de Mallorca saturades de ciclistes sense control

Valoració:3menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Es canvi de model economic ni el cerquen ni el volen, lo unic que volen son mes turistes, mes contaminacio, mes col.lapse, mes canvi climatic amb sos seus sorresponents caps de fiblo, inundacions, huracans, etc. Ho demostren si miram en que gasten es doblers de tots, ... en promocionar es turisme ... i, potser, en fer turisme ells mateixos, ja que hi son ...

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente