algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Condemnen a dos anys de presó un septuagenari per abusos sexuals a la seva néta de 12 anys a Mallorca

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Balears ha condemnat a una pena de dos anys de presó un home septuagenari per abusos sexuals a la seva néta de 12 anys. Els fets varen passar l'any 2018 a Mallorca. En el judici, que ha tengut lloc aquest dimecres al matí, l'home ha reconegut els fets.

Després d'ell, ha declarat el seu fill, i pare de la víctima, qui ha assegurat que, després de la confessió de l'acusat, veia «reparat» el dany. Així, ha dit que la seva situació era «molt complicada»: «Si actuava d'una manera era un mal fill i si ho feia d'una altra era un mal pare». Així, ha admès que no tenia cap interès que son pare anés a la presó.

Davant d'això, les parts han arribat a un acord de conformitat pel que la Fiscalia, que inicialment demanava cinc anys de presó, ha rebaixat la seva petició de pena a dos anys de presó.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 4 anys

Si no se tenen antecedents penals i donada l'edat d'aquest home, no entrara a la presó.
I com diu Sebastià, el seu comportament és propi de dements i valdria més internar lo al Psiquiàtric, però no dos anys, si no fins que estigui bé.
Encara que com diu la gent que treballa a aquesta institució sanitària, esta totalment abandonat de la ma dels governants de fa ja molts d'anys.

Valoració:2menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

Millor encara hauria sigut imposar-li dos anys de tractament psiquiàtric. La presó no és cap garantia de recuperació mental i menys tinguent en comte de que no els cumplirà, amb el corresponent perill a d'altres nines.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente