algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

Posen en marxa una campanya d'enviament massiu d'al·legacions a Enaire contra l'ampliació

La Plataforma contra l'ampliació de l'aeroport de Palma ha iniciat aquest dilluns una campanya d'enviament massiu d'al·legacions a Enaire, a la qual pretén mostrar «el rebuig de la població mallorquina» al projecte de l'aeròdrom.

Així ho ha explicat l'entitat, que ha avançat que també realitzarà activitats informatives en diferents punts de l'illa per a facilitar que les al·legacions es puguin signar presencialment. La plataforma ha difós un model d'al·legació en el qual, com a raons contra el projecte, argumenta la «poca predisposició a canvis» per part d'Enaire, «ja que les obres s'estan licitant»; i assenyala que «l'Avaluació d'Impacte Ambiental amaga l'abast real de l'ampliació».

També s'al·lega que «no es fa cap estudi de la càrrega humana que pot suportar Mallorca» i que «l'augment del trànsit previst afectarà negativament la salut dels veïns». Igualment, objecta que «Mallorca ja està saturada durant la temporada alta turística i no pot acollir més persones i que el model turístic balear dóna símptomes d'haver tocat sostre».

Finalment, el model d'al·legacions proposat per la Plataforma també posa l'accent que «els Governs espanyols i balear han declarat l'Emergència Climàtica i la seva voluntat de reduir emissions de gasos d'efecte d'hivernacle». Les al·legacions es poden enviar telemàticament a través de la pàgina web de la Plataforma. El termini finalitza el dilluns 2 de març.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.