algo de nubes
  • Màx: 20.17°
  • Mín: 13.1°
20°

L'OCB fa una crida a acompanyar Paula Rotger als jutjats de Via Alemanya de Palma

168171

«Paula Rotger va ser agredida per haver denunciat una discriminació per raó de llengua, però la Justícia espanyola la jutja a ella com a acusada! Veniu aquest dilluns, a les 11.00, als jutjats de Via Alemanya de Palma per acompanyar-la», amb aquest missatge als seus perfils a les xarxes virtuals, l'Obra Cultural Balear ha fet una crida a les persones que puguin anar aquest dilluns als jutjats de Via Alemanya de Palma.

Segons ha informat dBalears, aquest dilluns, 10 de febrer, es farà el judici pels fets ocorreguts el dia 16 d'octubre de 2019, a l'aparcament de Son Santjoan, quan un jove extremista, que es va identificar com a fill d'un guàrdia civil, va abordar Paula Rotger que es trobava al seu cotxe amb una companya de feina, la va insultar i la va intentar agredir físicament. L'agressor va rompre un vidre de la finestra del vehicle, els trossos del qual varen provocar ferides a la companya de feina de Rotger.

Diversos testimonis varen avisar la policia que es va personar en el lloc dels fets, va identificar l'agressor, amb qui va mantenir una actitud de molta complicitat, segons alguns testimonis.

Aquest dilluns, 10 de febrer, es farà el judici per aquells fets, però amb els papers canviats: l'agressor és l'acusador i Paula Rotger i la seva companya són les acusades.

El judici es farà aquest dilluns, a les 11.00 del matí als jutjats de Via Alemanya de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalunya Insular, fa mes de 4 anys

Volen que abandonem la nostra llengua perquè la llengua de l'ocupant imperi sense obstacles.
INSUBMISSIÓ LINGÜÍSTICA!!!

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente