algo de nubes
  • Màx: 18.58°
  • Mín: 8.69°
18°

L'escàndol continua: el judici per l'agressió a Paula Rotger es farà aquest dilluns... amb ella d'acusada

El dia 16 d'octubre de 2019 un jove extremista, que es va identificar com a fill d'un guàrdia civil, va abordar Paula Rotger que es trobava al seu cotxe amb una companya de feina.

L'extremista va reconèixer Rotger com la persona que havia denunciat una discriminació per raó de llengua, la va insultar i la va intentar agredir físicament.

L'agressor va rompre un vidre de la finestra del vehicle, els trossos del qual varen provocar ferides a la companya de feina de Rotger.

Diversos testimonis varen avisar la policia que es va personar en el lloc dels fets, va identificar l'agressor, amb qui va mantenir una actitud de molta complicitat, segons alguns testimonis.

Segons ha pogut saber dBalears, aquest dilluns, 10 de febrer, es farà el judici per aquells fets, però amb els papers canviats: l'agressor és l'acusador i Paula Rotger i la seva companya són les acusades.

El judici es farà aquest dilluns, a les 11.00 del matí als jutjats de Via Alemanya de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant!, fa mes de 4 anys

@I tant fals: Doncs jo no deixaré d'escriure amb el meu seudònim, només perque ara t'has inventat que fa molts d'anys que l'utilitzes i que jo te l'he copiat
I si soc o no un pobre diable, alhora que tu ets un magnat multimil.lionari i una personalitat de prestigi nternacional, no te legitima per ofendre i per embrutar fora casa ni per insultar.
Aixi que ja ho saps, si vols anar arreconant a la gent que escriu per aqui a base de robar el seu nom, ho tens dificil.
Molt amargat deus estar, per dedicar te a fer aquests disbarats, intentant amargar als damés.
No interesses a ningú i només ens dirigim a tu perque molestes.

Valoració:5menosmas
Per I tant, fa mes de 4 anys

Exepte es metge de capçalera ningú, absolutament ningú, me diu lo que he fer. Per no tenir, no tenc patró ni propietari. I tu, pobre diable, no serás es primer.

S'únic que pot acceptar, o no, un comentari, és es director. No tu de cap manera.

Aquí es que roba pseudònims, ets tu. Fa mes temps que el faig servir que tu. Tant aquí com en altres llocs. Escriuré amb s'idioma que em passi pes pebrots.

Es que insulta, ets tu; tots ets que pensen diferent des caramull, son fascistes. Que te donguin. Per jo, s'acabat.

Valoració:-11menosmas
Per I tant!, fa mes de 4 anys

@I tant fals: El que has de fer és no venir aqui a crispar, robant els niks als altres, escrivint en Castella,insultant, faltant al respecte i fent tot el que faci falta perque aquest digital torni a ser el pandemònium que era abans i al que fereu fracassar, donat que la gent normal, quan veia els comentaris tan barroers del tits els fatxes, deixava de comprar els exemplars en paper i se donava de baixa de les subscripcións.
Ves a fer feina i si ja no en fas dedica't a qualque activitat útil.

Valoració:18menosmas
Per I tant, fa mes de 4 anys

Veo que por estos pagos anda un elemento que parece que quiere arreglar las discrepancias a base de galtadas.

Como soy persona muy pacífica, me alejaré de él todo lo que pueda y prometo que estaré totalmente callado. No tengo ningún interés es que mi cara sea golpeada y vete a saber cuántas veces. Por lo tanto, boca cerrada. I ets dits dins sa butxaca.

Valoració:-18menosmas
Per Això no és democràcia, fa mes de 4 anys

Les forces armades i els alts tribunals esran invadits per feixistes. Si no se depuren d'una vegada mai tindrem democràcia.

Valoració:19menosmas
Per Toni F, fa mes de 4 anys


Els nostres polítics no ens representen, per això no fan costat a Paula. Qui estima la llengua de les Illes la defensa, no s'amaga com un cuc. Força, Paula, estem tots amb tu!!

Valoració:16menosmas
Per Josep Planas Garriga, fa mes de 4 anys

El judici a Paula Rotger i AENA, o els ròssecs de la dictadura espanyola sobre els Països Catalans

Ho tenc molt clar.
N'hi hagués hagut prou amb que la direcció de l'Aeroport de Son Sant Joan hagués autoritzat el visionat de les grabacions de les càmeres de seguretat que l'OCB va demanar com a prova dels fets que van succeir al pas de control de l'aeroport per saber que els agents de la Guardia Civil van mentir. Però estan en territori espanyol i exerceixen el seu ofici... Jo també vaig partir un episodi de discriminació, afortunadament lleu, quan vaig esser retingut a l'aeroport de Prat per exercir el meu dret de català. Un agent de la Guardia Civil m’exigia de parlar en “español” sota pretext que no m'entenia. Quan vaig objectar estar en el meu dret de parlar en la nostra llengua, ell va insistir, i va ordenar la meva retenció i identificació. El seu argument: “Está vd.en el aeropuerto que es territorio nacional”.

Valoració:31menosmas
Per història d'un tatuatge, fa mes de 4 anys

Jo cada dia entenc menys coses, o sigui ella és l'agredida i l'acusen a ella..... qui em digui que espanya és una democràcia li fotré una galtada

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente