cielo claro
  • Màx: 22.59°
  • Mín: 13.08°
22°

Joan Font diu que va perdre «els nervis» quan va atacar la paradeta de l'ASM

L'exdiputat del PP Joan Font Rosselló, jutjat aquest divendres pels altercats registrats en la manifestació per la unitat d'Espanya del 7 d'octubre de 2017, ha justificat el seu atac a l'Assemblea Sobiranista de Mallorca perquè va perdre «els nervis».

Així s'ha expressat aquest divendres davant l'Audiència Provincial de les Balears, on se'l jutja per derrocar la paradeta de l'organització. La Fiscalia demana per a ell un any de presó per un delicte contra els drets fonamentals i llibertats públiques i un delicte lleu de danys.

En canvi, l'acusació particular, exercida pel lletrat Josep de Luis, afegeix un delicte de desordres públics i demana sis anys i nou mesos de presó. En la vista -a la qual ha acudit nombrós públic- s'han exhibit fotografies i vídeos dels fets, i l'acusat s'ha identificat com la persona que apareix en les imatges.

L'exdiputat del PP -que aleshores era el president de la Fundació Jaume III- ha assegurat que estava intentant «ajudar» a la policia i que per «aquest motiu» va demanar als membres de l'ASM que marxessin -tot i tenir autorització-.

No obstant això, va reaccionar «molt malament» quan es va adonar que un membre de l'ASM l'estava gravant amb un mòbil. Llavors, va agafar «el primer que va veure», moment en el qual va tirar la taula i després va pegar «estirades» a un cartell tipus 'roll-up', segons ha declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel B., fa mes de 4 anys

Quan feu l´agressió estava optant a la reelecció en els pe-PPerros ? Si era així la jugada li sortí ben malament !

Valoració:7menosmas
Per Trinxet, fa mes de 4 anys

Per aquest delicte, no podria perdre la condició de funcionari?

Valoració:9menosmas
Per Vidrier, fa mes de 4 anys

Perquè resulta que aquest impresentable és Professor Doctor de la Universitat de les Illes Balears.
Si un càrrec acadèmic important s'atreví a tant i no rep una pena adequada...què no faran els botxins de l'extrema dreta que no tenen tanta matèria gris al cervell?

Valoració:19menosmas
Per Vidrier, fa mes de 4 anys

Veurem si Ses Senyories volen pau política a Mallorca i sancionen l'energumen aquest amb una pena proporcional a la gravetat dels fets (alta i d'alarma social) o miren cap a una altre costat i donen carta blanca als feixistes. És una decisió important.

Valoració:18menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Per curar aquesta mena de "nervis" no hi ha com receptar una temporadeta a la presó per tenir una calma educativa i pensar-s'ho millor abans de tornar-hi

Valoració:21menosmas
Per indignat, fa mes de 4 anys

Són violents i radicals que s'amaguen darrera la seva falsa democràcia i la seva falsa llibertat.

Valoració:22menosmas
Per Es Foraster, fa mes de 4 anys

Aquest homo té manco cervell que una pepa Barbie.

Valoració:22menosmas
Per demòcrata, fa mes de 4 anys

Per a ser justos potser millor dir-li franquista intolerant. I rabiós potser també ?

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente