algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

El Comitè d'Empresa d'Informatius IB3 presenta demandes per cessió il·legal de treballadors

Imatge d'una protesta dels treballadors d'IB3. | dbalears/Arxiu

El Comitè d'Informatius d'IB3 ha decidit demandar a l'ens públic de Radiotelevisió de les Balears i a l'empresa Liquid Media SL per 'cessió' il·legal de treballadors.

Segons ha informat el Comitè de l'empresa Liquid Media, els nous membres de l'òrgan han pres aquesta decisió perquè és «l'única via» que els queda per a acabar amb un sistema d'externalització que «perjudica a tots els treballadors subcontractats».

En aquest sentit, ha explicat que volen que sigui la Justícia la que dictamini si el sistema actual «és o no il·legal i si tenen dret a ser treballadors d'IB3 en igualtat de condicions amb el personal propi de l'ens públic».

Les demandes són individuals, ha matisat el Comitè d'Informatius d'IB3, i el procediment està obert a la resta dels 200 treballadors de Liquid Media que es vulguin sumar.

Finalment, ha assenyalat que seguint el procediment legal establert, s'ha presentat un intent de conciliació previ a demandes contra totes dues entitats. L'acte se celebrarà en el Tamib el pròxim dia 10 de febrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.