nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Bauzá torna a fer el ridícul i demostra que no sap quan va ser president del Govern

José Ramón Bauzá ha tornat a fer el ridícul estrepitós a les xarxes socials. Aquesta vegada per intentar atacar el Govern de Francina Armengol amb el cas de prostitució de menors tutelats l'Administració.

«No vull ni imaginar-me a quin país m'hauria d'haver exiliat si això arriba a passar durant la meva presidència. Quin horror de drama, les vides arruïnades d'aquestes nines. I quant de silenci al voltant», així es va expressar l'expresident del PP aquest passat dimarts a través de Twitter.

El fet és que Bauzá va compartir amb la piulada un article d'opinió sobre l'explotació sexual de nines tutelades a Mallorca publicat a El Mundo on apareix un enllaç a una entrevista a la mare d'una de les víctimes. La 'ficada de pota' de Bauzá és que els fets que es narren a l'entrevista tengueren lloc durant la presidència de José Ramón Bauzá, concretament l'any 2012.

No sorprèn -tot i que sigui lamentable per part d'un president del Govern- que Bauzá no conegués fets com aquests. És sabut que la seva màxima preocupació, no era precisament la prostitució infantil. A Bauzá només el preocupava el seu projecte -kamikaze- de posar en marxa el retrocés de la llengua catalana a les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 4 anys

Sabeu què és un "mequetrefe"?
M´ha vengut ara al cap!

Valoració:8menosmas
Per Maquillatge i benes, fa mes de 4 anys

Cagonlou, ja ha tornat l'alferesse a pegar-se un tret al peu!.

Valoració:7menosmas
Per Bartomeu N., fa mes de 4 anys

per què no deixem de fer-li propaganda a un personatge tant impopular i fastigós, i l´oblidem en el contenidor de la de la historia casposa d´Ñ ?

Valoració:7menosmas
Per Tomeu, fa mes de 4 anys

Semble increïble com el sistema de llepaculs de la política, permet que gent tan “anormal” arrossegui el seu cos per les institucions, cobrant un sou dels doblers de tots.

Valoració:13menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Aquest home ha demostrat que parla com els lloros, o sigui, sense dir res. D'altra manera, ara aprofitaria l'oportunitat, a la vista de la seva negació com a politic més que pel ridicul, de fer el que ha dit, segurament sense tenir-ne cap convicció, o sigui, com sempre. Li ho recordo : COMENCI A PENSAR EN UN PAIS PER EXILIAR-SE. EL TE BEN APROP cap a l'est a partir dels 350 kms-

Valoració:22menosmas
Per Domo arigato, fa mes de 4 anys

Buscal kamikaze que sabel lokaikasser. Plefelible queden plumas. Ara en serio: senyors europeus, els mallorquins no som aixi (aquest es el raret).

Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente