cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

El Consell licitarà el nou refugi del Galatzó per convertir-lo en «part fonamental» de la Ruta de Pedra en Sec

L'àrea de Sostenibilitat i Medi Ambient del Consell de Mallorca ha anunciat aquest divendres, després d'una visita de la consellera Aurora Ribot als ajuntaments de Calvià i Andratx, que licitarà el nou refugi del Galatzó, a Calvià, per a convertir-lo en «part fonamental» de la Ruta de Pedra en Sec.

La institució insular ha informat que Ribot ha assegurat als responsables municipals de Calvià que el projecte d'una nova planta de tractament de matèria orgànica és «prioritari» per al seu departament. De fet, han afegit que aquesta construcció està inclosa en les directrius del Pla Director de Residus.

D'altra banda, Ribot també ha dit que convertirà sa Dragonera, a Andratx, en «un referent de sostenibilitat». La instal·lació de plaques fotovoltaiques, la finalització d'una fossa d'oxidació per al tractament de residus i el projecte d'un futur centre d'interpretació a sa Dragonera seran, entre altres, alguns dels objectius previstos.

La recollida selectiva i el tractament de matèria orgànica també han centrat aquestes reunions de treball, segons la nota de premsa del Consell. El batle Alfonso Rodríguez ha matisat que la recollida porta a porta a Calvià «està prevista com a prioritat municipal». A Andratx, la batlessa Katia Rouach, ha afirmat que aquest àmbit «creixerà exponencialment» en els pròxims cinc o deu anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.