algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
17°

Mercedes Riera és la nova directora de l'Escola Balear d'Administració Pública

El Consell de Govern ha acordat aquest divendres, a proposta de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, el nomenament de Mercedes Riera López com a nova directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), atesa la proposta aprovada pel Consell d'Administració de l'entitat pública.

Segons ha informat la portaveu del Govern, Pilar Costa, Riera és de Palma i és llicenciada en Dret per la Universitat de les Illes Balears (UIB). A més, és funcionària de carrera del cos superior de l'Administració. Té certificat el nivell C2 i el de Llenguatge administratiu de català, i el nivell B1 d'anglès i de francès.

L'últim lloc ocupat per la nova directora gerent de l'EBAP va ser de cap de secció dins de la Unitat Administrativa de Contractació, amb funcions de gestió i control dels expedients de contractació, en particular els derivats de les infraestructures i serveis generals del IB-Salut, així com la tramitació dels expedients superiors a 500.000 euros de totes les gerències de les àrees de salut de les Balears i els mateixos expedients de Serveis Centrals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.