nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L’STEI demana a la Conselleria d’Educació «instruccions clares i per escrit» davant les visites de l’extrema dreta

El secretari general de l’STEI Intersindical i delegat de personal, Miquel Gelabert, ha presentat un escrit adreçat al conseller d’Educació, en què –arran de les consultes formulades per membres de diferents equips directius– demana que la Conselleria dicti unes «instruccions clares i per escrit» sobre com han d’actuar els equips directius durant les visites tendencioses dels parlamentaris del grup d’extrema dreta VOX.

Els aspectes que hauria de regular aquesta instrucció són els relatius a la presa i difusió d’imatges, la documentació que és obligatori facilitar i la possibilitat que participin en la visita altres persones diferents de l’inspector i el membre de l’equip directiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 4 anys

Els docents tenen els seus drets!
Al menys com els detinguts: a no parlar i a no dir res.
Que es passegin per l´aula!
Interrompran les clases. Els al·lots esvalotats! Llavors diran que no hi ha disciplina quan serán ells qui provocaran el desgavell!
Hem de canviar de Govern! El PSOE ja fa aigua!

Valoració:5menosmas
Per Aneu alerta amb aquests "pájaros", fa mes de 4 anys

Un consell als docents: Quan aquests ultres se fiquin dins les vostres classes gravau ho tot i procureu recollir bé el so, perque se vegi que diuen.
Més que res, perque vos podrien acusar de fets que s'inventin ells, per causar problemes.

Valoració:5menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Veient el seu gest, està clar que assenyala la seva tendència. Aquesta vegada ho ha endevinat com la faula "el burro flautista"

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente