cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

La UOB crida els docents a no col·laborar amb els comissaris polítics de Vox

Segons publica el rotatiu Diario de Mallorca, Martí March obrirà les portes dels centres educatius a l'extrema dreta i pretén que els inspectors els faci de 'cicerones'. «Si la cosa tira endavant, la irrupció dels feixistes de Vox a les aules començarà pel gener», ha avisat la Unió Obrera Balear.

Recordam que Unió Obrera Balear va instar Educació a no permetre la entrada dels ultres a escoles i instituts, en aplicació de l'article 15.5 del Reglament del Parlament, pel qual el Govern pot denegar als diputats «per raons fonamentades la visita a determinades dependències». «Les raons estaven més que fonamentades, atesa l'alarma que ja va generar dins els centres educatius el simple anunci de les intencions de Vox. Martí March, emperò, ha decidit que els centres educatius se sotmetin a la humiliació de ser fiscalitzats pels comissaris polítics franquistes de Jorge Campos i companyia», ha remarcat la UOB.

Si finalment tenen lloc les visites, la Unió Obrera Balear fa una crida als docents a «no col·laborar, ni contestar cap pregunta, ni permetre la ingerència dels feixistes dins la tasca educativa, i els ofereix suport sindical si és necessari».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquí des plá, fa mes de 4 anys

Jo diría alt i clar que aquests seran els que xeperan España, per on passan INTENTEN sembrar la por.
¡ Mestres no vos arrufeu ! son cuatra fantasmas faxistas franquistas, son "la triple F ". AAArrruuuuuuiiiixxxxx

Valoració:3menosmas
Per Dolors, fa mes de 4 anys

Es indignant que les escoles tinguin que suportar la visita d' aquells feixistes per les seves doctrines que no s' en amaguen, que volen tornar a la dona a "cosir botons", cuinaf i posar les espardenyes al maridet.que volen matar la nostra llengua i menysprear als diferents.colonialistes: fora!

Valoració:6menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 4 anys

Als feixistes, ni aigua.

Valoració:9menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Que si hi han de comen\ar . a anar diputats de cada partit ho tenen fotur, no podran frer les classes normalment> avui un de VOx, dema un del PP.. passat/dema un de Podemos, s-altre dia un del Pi i s,altre dia un el PSM, i s-altre un de Mes per Menorca, i s,altre dia es diputat d-Eivissa, i llavors es del PSOE ... quin desastre i quin desgavell.

Valoració:23menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

S,haurien de comen\ar a mobilitzar els claustres, els consells escolars i els equips directius, per fer comunicacions dient que no accepten la inger[encia de cap partiti politic en els seus centres i que no acceptaran la presencia de diputats de cap partit politic. Que les inspeccions ja les fa la inspeccio educativa i no han de mester comissaris politics a fer de Pere Mateu per dins les escoles.

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente