algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

El Parlament encén 52 espelmes, una per cadascuna de les víctimes mortals per violència masclista d'enguany

Tots els grups del Parlament han participat aquest dimarts en l'encesa de les 52 espelmes, una per cadascuna de les víctimes mortals per violència masclista que s'han registrat aquest any l'Estat espanyol, amb motiu del Dia internacional de l'eliminació de la violència contra les dones.

En l'encesa, hi han participat tots els grups de la Cambra -PSIB, PP, Unides Podem, Cs, MÉS per Mallorca, Vox, El Pi i els diputats del grup Mixt-, així com representants de les diferents institucions de les Balears, entre ells la presidenta del Govern, Francina Armengol.

En aquesta ocasió no s'ha llegit una declaració institucional, davant la negativa del partit d'extrema dreta Vox a signar el text consensuat per la resta de formacions.

Tot i això, sí que s'ha llegit un manifest en contra d'aquesta violència, per part del president de Parlament, Vicenç Thomàs. Abans de la seva lectura, la diputada de Vox, Idoia Ribas, se n'ha anat.

En la seva intervenció, Thomàs ha manifestat, en nom de Parlament, el rebuig a totes les formes de violència cap a les dones i ha declarat la «tolerància zero amb els maltractadors».

També ha instat el Govern de l'Estat a impulsar una comissió de seguiment i avaluació dels acords del Pacte d'Estat en matèria de violència de gènere i ha instat a continuar la cooperació institucional per a lluitar contra la violència masclista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ja tenim la Seu plena d´ous!, fa mes de 4 anys

Què fácil és encendre una espelma.
Què difícil és posar-hi remei.

Valoració:0menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

Mentras Idoia Ribas sortía, a Tenerife acabavan de assessinar una dona de 26 anys, per el seu MAXOTE" mía o de nadie" ¿aquestas donas de vox son normals ? crec que si els fan un text psicològic, tendríam sorpresas.
De Campos, Abascal, i Ortega Mix i de los Monteros del Monasterio no fa falta, son Marca España.
Salut i República Països Catalans.

Valoració:1menosmas
Per teresa, fa mes de 4 anys

i jo deman, perquè cada any posam el contador a 0? Estic un poc cansada, 52 d'enguany més les de l'any passat més les de l'altre des que varen començar a contar, son més de 1000

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente