algo de nubes
  • Màx: 17.08°
  • Mín: 7.61°
17°

El Suprem resol que el personal interí té dret a la carrera professional

El Tribunal Suprem espanyol ha estimat un recurs de la Federació d'Empleats dels Serveis Públics d'UGT (FeSP-UGT) i resol que el personal interí del Govern té dret a cobrar la carrera professional.

Segons ha informat UGT en un comunicat, la sentència de l'Alt Tribunal, emesa el 29 d'octubre, reconeix que la carrera professional forma part de les condicions de treball i, per tant, està inclosa en l'àmbit d'aplicació d'una directiva europea que regula aquests aspectes.

Així, es fixa el criteri que no hi pot haver discriminació en funció de si la relació laboral amb el personal d'una administració és temporal o fixa.

En concret, FESP-UGT va presentar la demanda en nom d'una desena d'interins de la CAIB als quals el Tribunal Suprem els ha concedit el dret a la carrera professional.

L'organització sindical ha assegurat que aquesta sentència del Suprem «fixa doctrina cassacional i deixa clar que el personal interí té dret a la carrera professional si té contractes o nomenaments temporals superiors als cinc anys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 4 anys

Una gran passa en el camí per a liquidar la contratació de personal públic a les institucions públiques amb critèris de igualtat, mèrits, capacitat i publicitat. L'enxufisme i l'amiguisme, s'afiancen a les administracions públiques gràcies als sindicalisme clientelar.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente