cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.5°

Mallorca prepara mobilitzacions per respondre a la sentència del judici al Procés

Falta poc perquè es faci pública la sentència del judici al Procés, per aquest motiu a Mallorca ja es preparen mobilitzacions per respondre a la sentència contra els líders independentistes. De moment, s'han convocat cinc concentracions simultànies per al dia que es faci pública la sentència del Tribunal Suprem.

Aquest dijous s'ha començat a fer difusió a través de xarxes socials i WhatsApp. Així, es preveu que les concentracions es duguin a terme a les 20.00 hores del dia que es faci pública la sentència i s'han convocat a la plaça de Cort de Palma, davant l'Ajuntament d'Inca, a la plaça de la Bassa de Manacor, davant el teatre de Llubí i davant l'Ajuntament de Felanitx.

No és la primera vegada que Mallorca s'organitza per respondre contra el retrocés de drets democràtics. Cal recordar que quan es varen produir les detencions dels polítics i líders de moviments socials, Mallorca ja va mostrar el seu rebuig als fets.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quin desastre, fa mes de 4 anys

Venga robar els niks a la gent, venga escriure aqui en foraster, venga comprometre als que sap que passam d'elli venga sentir rancúnies per odis inculcats i per coses molt velles.
Si els republicans mataren a qualque colpista més gent van matar els colpistes, ajudats per Hitler i Mussolini.

Valoració:7menosmas
Per i tant, fa mes de 4 anys

A "M".-

¿Qué estas hablando de las 350 chekas que había en Madrid allá por los años 31 y siguientes?

Valoració:-1menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

@Teresa: Hi ha molta gent preparada per la democràcia, però també hi ha massa fatxes que se lucren amb aquesta situació, massa gent vinguda de fora, és igual si ve d'Espanya o de l'estranger, que té aqui la menjadora, però que no li interessen les nostres illes ni social ni culturalment ni tampoc els seus habitants, i massa cunetes amb víctimes del franquisme a dins.

Valoració:12menosmas
Per teresa, fa mes de 4 anys

I jo hi aniré,estic cansada de les injusticies, però també de la inactivitat,esper que hi hagi molta de gent, però en el fons la societat mallorquina encara no està preparada per la democràcia....

Valoració:8menosmas
Per endavant, fa mes de 4 anys

Som germans d´un sol poble, units. Gràcies. //*//

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente