cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
13°

L'ASM responsabilitza la Delegació del Govern espanyol de la seva seguretat el 12 d'octubre

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha instat la Delegació del Govern espanyol a garantir la seguretat de la seva taula informativa el proper 12 d'octubre. Per a aquest dia s'ha anunciat una manifestació amb el lema «Unidos por España», que partirà a les 12 hores des de la plaça d'Espanya i previsiblement transcorrerà a pocs metres d'on se situa cada dissabte la taula informativa.

L'ASM ha recordat a Delegació de Govern espanyol que el 2017, integrants d'una manifestació del mateix espanyolista varen atacar i destrossar la taula informativa, fets que varen ser denunciats i actualment es troben en procés judicial. En aquella ocasió l'atac es va produir tot i els efectius de la policia que varen fer acte de presència.

Cal recordar que la paradeta de l'entitat s'instal·la els dissabtes matí al carrer Sant Miquel d'ençà del primer d'octubre de 2016.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per @Matones, fa mes de 4 anys

@ el poble mana

Lo siento, pero duele un poco leerte.
Creo que hay cuadernos Rubio en catalán.

Valoració:4menosmas
Per el poble mana, fa mes de 4 anys

@ Matones,¿ saps qui és en Jordi Borrás ? no? és un fotògraf que els patriotas fatxas d'ultradreta no poden ni veure, i no l'insulten no, l'ataquen i li foten hòstias, i las "Autoridades nacionales" fan aplaudiments en les orellas, i mai els poden agafar, en canvi a una sra, per dir / moltes grácies / l'agafan perque ha comés un delicte.
A mamar a ses lleonas de's Born.

Valoració:3menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

@ i tant, balearium, així és com deus entendre la manera de crear llocs de treball. Primer foteu merder i després que us paguin la feina. Vas be, cirerer...

Valoració:-1menosmas
Per I tant!, fa mes de 4 anys

El multinik m'ha tornat robar el seudònim, per dir coses que jo mai diria i per humil.liar als que no som farxes com ell.
En quant a la paradeta de la ASM,jo penso que per un dissabte que no la montin ningú s'oblidara, amb tants de socis com som.

Valoració:1menosmas
Per ARRUIX!, fa mes de 4 anys

Molta feina vos preneu, venint aqui que sabeu que no sou ben rebuts,a vomitar odi, per només ser una gent a la que tothom ignora.

Valoració:4menosmas
Per Alex, fa mes de 4 anys

A la reportera de TV5, le tiraron (se desconoce quien) agua de una botella.
A una reportera de La 6, unos individuos ( luego fueron gravados hablando con ellos de forma coloquial)
Atentados de doble bandera.
Una forma muy facil de generar un estado de opinion contra los independentistas.

Valoració:6menosmas
Per Angelitos, fa mes de 4 anys

Lo que les gustaría, precisamente, es eso.
Es más, cuando vean que nadie les increpa e, incluso, todo el mundo los ignore como cada sábado, ya inventarán algo de que quejarse y que, obviamente, sólo saldrá en este diario.
Viven de eso.
Dan penita a veces.
Pero oye, ahí están cada sábado dándolo todo.
Muy bien.

Valoració:0menosmas
Per Lluís, fa mes de 4 anys

La gent de la parada informativa de l´ASM rebrà fort dels unionistes això segur, però no només dels "fatxes", sinó de qualsevol unionista; per la qual cosa, o bé se li garanteix la seva seguretat o bé s´han de preparar per aguantar qualsevol tipus d´atac i tenir preparada una ambulància molt aprop.

Valoració:6menosmas
Per mallorquí des plá, fa mes de 4 anys

@ I tant, Aixó no importaria si els Fatxas ultradretas espanyols se comportassin com a personas, discrepant, estan en el seu dret, peró sels hi van les mans cap a la violència, que no poden controlar, peró els violents son els altras, els que parlan catalá, duen una senyera, o una estelada, aixó és un crim per molts d'espanyols, peró s'omplen la boca que Espanya ÉS una democràcia de les més avançadas, hahahaaaa i un "estat de dretas hihihihi.

Valoració:6menosmas
Per @Matones, fa mes de 4 anys

La misma seguridad que tuvo la reportera de Tele5 el pasado 1 de octubre.
Y otros reporteros en manifestaciones anteriores.
Espero que les pase los mismo.
Ni más ni menos.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente