algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.26°
13°

[VÍDEO] El Govern presenta les actuacions contra les violències masclistes amb una campanya adreçada als adolescents

164011

La consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa, la directora de l'Institut Balear de la Dona, Maria Duran, i el director general de Comunicació, Àlvaro Gil, han presentat les actuacions del Govern contra les violències masclistes.

Unes actuacions que inclouen una campanya audiovisual dirigida als adolescents que es difondrà a través de mitjans de comunicació i de xarxes socials. Pilar Costa ha destacat que s'ha posat el focus en aquesta franja d'edat perquè «comportaments com el control del mòbil o de la forma de vestir de la parella continuen essent una pauta comuna entre els menors». De fet, les estadístiques sobre delictes de naturalesa sexual a les Illes Balears posen de manifest que les agressions sexuals de menors s’han incrementat un 20 % el primer mig any de 2019. És per això que també, segons ha explicat Costa, s'han invertit 380.000 euros en accions de prevenció a escoles i instituts perquè «tenim l'objectiu de tenir presència a tots els centres educatius per prevenir que es normalitzin comportaments tòxics».

En la mateixa línia, la directora de l'Institut Balear de la Dona, Maria Duran, ha remarcat l'aposta comuna amb la Conselleria d'Educació per adreçar-se als futurs adults. «Volem que les relacions interpersonals estiguin basades en la igualtat», ha assegurat.

El director general de Comunicació, Àlvaro Gil, ha presentat la campanya que es distribuirà en format imprès, sonor i audiovisual per sensibilitzar la població contra els comportaments masclistes. Gil ha destacat que el Govern ha dissenyat una campanya específica per a cadascun d'aquests formats, i que els vídeos que es distribuiran a través de mitjans de comunicació i xarxes socials estan adreçats al públic adolescent en especial. «Es tracta d'una campanya dirigida a un públic molt específic i que en els primers visionats ha estat ben rebuda. Cercàvem parlar el seu idioma, utilitzar els seus codis i també defugir el paternalisme».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.