algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 19°
22°

L'Ajuntament d'Esporles expressa el seu suport a Paula Rotger i 'condemna' les discriminacions i agressions que ha patit

L'Ajuntament d'Esporles ha aprovat per unanimitat, aquesta setmana, una declaració institucional «en defensa dels drets lingüístics i de suport a la ciutadana esporlerina Paula Rotger».

La declaració inclou un bloc de fets, un altre de fonaments de dret i un tercer bloc d'acords. Reproduïm íntegrament els acords:

«Primer. L’Ajuntament d’Esporles està compromès amb el dret de lliure elecció de llengua oficial per part de qualsevol ciutadà o ciutadana de les Illes Balears i amb la conservació i recuperació de l’ús social de la llengua catalana en aquesta comunitat.

Segon. L’Ajuntament d’Esporles condemna solemnement qualsevol discriminació contra qualsevol persona. En aquest sentit, manifesta tot el seu suport a la ciutadana esporlerina Paula Rotger quant als fets exposats.

Tercer. L’Ajuntament d’Esporles condemna igualment les agressions en els seus béns que ha patit la senyora Rotger.

Quart. L’Ajuntament d’Esporles sol·licita a AENA que faci públic el contingut del vídeo de seguretat relatiu a l’incident exposat, ja que podria aclarir els fets definitivament.

Cinquè. Aquest Ajuntament dóna suport a les persones que volen fer valer el dret a utilitzar la llengua catalana en qualsevol circumstància, a les Illes Balears, es posa a disposició de d’aquells que pateixin actes de discriminació per motiu de la llengua oficial amb què determinen comunicar-se.

Sisè. L’Ajuntament vol palesar la necessitat que tota la ciutadania, i de forma especial els servidors públics, s’impliquin en la defensa dels drets lingüístics legalment establerts, per tal d’afavorir un bon clima de convivència a la nostra comunitat.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís, fa mes de 2 anys

El Govern balear no fa res, perquè és un vassall del govern espanyol i sempre ho serà, a no ser que s´en dongui compte que està en un error i que la gent de ses ílles deixi de votar partits sucursalistes i llepaculs dels espanyols. Espanya us pren el pel i els diners i no feu res al respecte. La Paula es mereix ser nominada al premi Nobel de la Pau i el govern balear no es es mereix res només despreci .

Valoració:5menosmas
Per Tià, fa mes de 2 anys


Bada, bada culpablement.

Valoració:5menosmas
Per tal volta, fa mes de 2 anys

Els faixistes dirien que el govern ha de governar per a tots. Així doncs, volem veure què fan !

Valoració:5menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

I.... El govern balear, què fa?

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente