cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

El Govern assegura que les companyies de creuers estan d'acord en la regulació de l'arribada de creuers a Palma

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern, Iago Negueruela, ha assegurat aquest dimarts durant la celebració del ple del Parlament que les companyies de creuers estan «d'acord» en la regulació de l'arribada de creuers al port de Palma, per a fomentar la «sostenibilitat» de les Illes com a destinació turística.

Així s'ha expressat el conseller en resposta a la qüestió del diputat del grup parlamentari de Vox a les Balears Sergio Rodríguez qui ha demanat saber en base a quins estudis tècnics es planteja la regulació de l'arribada de creuers. Així, Negueruela ha considerat, també, que la millor manera de protegir les Balears com a destinació turística és potenciar la seva sostenibilitat. A més, el responsable de Turisme del Govern ha acusat el diputat de Vox de basar-se en «estudis falsos» per a negar les emissions contaminants dels creuers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Es molt important que hi estiguin d'acord... ara veurem amb quines regulacions, si son convenients i per a qui ho són. Aclarim-ho.

Valoració:2menosmas
Per teresa, fa mes de 4 anys

Que tenguin més "seny" les comapnyies de creuers que els nostres polítics..... toca't el nas(o els collons o els ovaris)

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente