algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
26°

Miquel Oliver sobre la multa a l'OCB: «Qui denuncia ho fa amb la intenció d'atacar les estructures de país»

El batle de Manacor, Miquel Oliver (MÉS) ha criticat aquest divendres la sanció que li ha imposat l'Ajuntament de Palma a l'Obra Cultural Balear. «Quan es posa una sanció a una entitat com l'Obra Cultural Balear, ningú queda indiferent, qui denuncia ho fa amb la intenció d'atacar el que s?anomenen «estructures de país», i qui no s'alça i se queixa contribueix a normalitzar aquestes accions», així s'ha manifestat Oliver a través del seu perfil de Twitter.

En aquest sentit, ha apuntat que no es pot tractar de la mateixa manera un acte cultural amb una iniciativa o festa privada «amb l'única finalitat d'ànim de lucre». «Desig la mateixa celeritat i efectivita en totes les denúncies que se realitzin per incompliment de qualsevol normativa».

Cal recordar que l'àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma comunicà aquest passat dijous a l'OCB la resolució per la qual ha proposat una sanció a l'Entitat de 55.000,50 euros per haver acollit a Can Alcover - Espai de Cultura un concert del grup d'animació infantil Cucorba.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A.M., fa mes de 3 anys

@Nofret. Pero hi ha implicada més gent que els policies municipals. Perque si al negociat de sancions administratives, el responsable creuen.que no procedeix a multar, s'agafa li forme de la denúncia i se li dóna burocràtica sepultura.
El problema és que s'han topat amb un tècnic administratiu que s'ha ensanyat, i ha posat la sanció màxima estipulada a la llei sense tenir en compte la proporcionalitat ni cap circunstància que envoltaven els fets. Ni tampoc ho deu haver consultat amb el seu regidor, ni amb el batle, ni amb l'equip de govern, abans de fer aquesta selvatjada.

Valoració:1menosmas
Per nofret, fa mes de 3 anys

Es evident que entre els funcionaris de la policia local de Palma, n'hi ha un romanent gros que odien el català i per afegitó a tota la gent que ho parla i ho defensa. Son homes i monolingües, verbalment violents, absoluts amb les formes i gens flexibles. Per desgràcia gaudeixen de plaça fixe gràcies a que no s'ha exigit mai el nivell pertinent de domini del català per fer feina de policia. Si el requisit de dominar les dues llengües fos real a l'hora de fer oposicions, bona part d'aquests conflictes no existirien. Ben igual que la majoria de funcionaris barruts, aquests policies saben que els polítics passen i ells queden a la seva plaça fixe. Tenen les mans lliures i força sindical de dretes per enfrontar-se amb tranquilitat a tots els polítics d'esquerres.

Valoració:3menosmas
Per T, fa mes de 3 anys

Emigrante:Mallorca,un regne enmig de la mar.Una republica,un país.

Valoració:5menosmas
Per emigrante, fa mes de 3 anys

¿A que país se refiere?

Valoració:-5menosmas
Per tonietlo, fa mes de 3 anys

si, bon apunt. Jo dient sobre qui realment toca solucinar es problema, era confùs... Pensava i escrivia entre crits de turistes de matinada més cap a que tocava resoldre problemes a legisladors i als inductors de mals de llengües o aixís, repressors.. I minvar de pas tant monocultiu massiu de turisme i especular, i ser servils...

Aka abaix casa ara tornen a fer concert a la fresca,...
Preguem que plogui de matiinada....
Salut i força ,:)

Valoració:7menosmas
Per Que mirin que els ha denunciat, fa mes de 3 anys

El president de la OCB és advocat i fara les gestions pertinents per a saber qui ha posat la denúncia
Jo tinc les meves sospites, pero me les guardo per jo, perque no vull fer un judici temerari. Ara bé, sé cert que no soc la unica persona que ho pensa

Valoració:7menosmas
Per tonietlo, fa mes de 3 anys

Ànims i a veure que es pot fer o ajudar. O si ho resol qui realment toca.
Pels responsables de torturar sa son i sa salut amb es soroll des turisme. Sabeu que sa tortura privativa de son es ben fotuda, no?
Escrit pasades la una, escolgant el que sonà com un coro de zombis fins ara. De un biergarden d,avall casa. Sa pluja ara puja i es calmen... Aixís o pitjor durànt anys, millorà amb queixes un poc, almenys cara als media....
Àquesta terra i gent nostra la venem al servilisme turistic inmobiliari. Uep, vos deix, ara canten pes carrer .
Bona sort OCB i salut :-)

Valoració:7menosmas
Per Sebastià, fa mes de 3 anys

No tenim politics ... tenim oportunistes

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente