nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
16°

La Plataforma Antiautopista demana al Consell que paralitzi les obres de l'autopista Llucmajor-Campos i un pla de reforestació

La Plataforma Antiautopista ha demanat a la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, que paralitzi i replantegi el projecte del traçat Llucmajor-Campos, que retiri les escòries utilitzades per a les obres i que impulsi un pla de reforestació i mostreig d'aigües dels pous de la zona.

Es tracta de reivindicacions que la plataforma va traslladar a la presidenta del Consell aquest dimarts en una audiència, segons ha informat l'entitat aquest dimecres en un comunicat. En la trobada també varen estar presents els consellers de Sostenibilitat i Medi Ambient i de Mobilitat i Infraestructures, Aurora Ribot i Iván Sevillano.

Segons ha indicat la plataforma, varen alertar la institució insular del gran consum de territori del projecte, que els ecologistes veuen «desmesurat i innecessari», i també de les «greus irregularitats detectades». Cal recordar que la Plataforma ha presentat denúncies per l'ús d'escòries tòxiques en les obres de l'autopista.

Igualment, varen criticar la inclusió d'una megarotonda al projecte, subratllant que no es va tenir en compte en l'avaluació d'impacte ambiental perquè es va introduir posteriorment, i varen traslladar a la presidenta també la seva queixa pel cost del projecte, ja que «hipoteca el pressupost del Consell».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.