algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.58°
10°

Cort organitza una jornada «d'urbanisme col·laboratiu» per a dissenyar la continuació de l'eix cívic de Blanquerna

L'Ajuntament de Palma ha organitzat una jornada «d'urbanisme col·laboratiu» amb associacions de veïnats i centres educatius per a dissenyar la continuació de l'eix cívic del carrer Blanquerna, des del carrer del Camp Redó fins al final del carrer Cotlliure.

Així ho ha anunciat aquest dimarts la regidora de Model de Ciutat, Habitatge i Sostenibilitat, Neus Truyol. La jornada s'emmarca dins de les activitats del 'Pàrquing day' del pròxim divendres 20 de setembre, i s'ha preparat conjuntament amb l'àrea de Cultura i Benestar Social, Educació i el Districte Nord.

Truyol ha explicat que és «un projecte d'urbanisme col·laboratiu, on les entitats i persones vinculades al barri i a la zona participen activament en la seva definició». La regidora ha apuntat que ja han realitzat altres projectes d'aquesta manera com el canòdrom o el velòdrom. Des de l'àrea han avançat que amb les aportacions recollides en la jornada es durà a terme «una experiència d'urbanisme tàctic que suposarà una intervenció directa per a imaginar com seria el futur eix cívic i conscienciar als veïns de com seria l'espai».

Segons Cort, l'eix cívic «connecta de forma agradable» la plaça de Cort amb la Plaça París i permetrà unir d'equipaments del barri al voltant d'una via per a vianants, unint l'antiga presó i Son Busquets, amb els set centres docents de la zona, el mercat de Camp Redó i s'Escorxador. Truyol ha defensat que aquest tipus d'eixos «són una eina fonamental per a la transformació dels espais on ara hi ha contaminació provocada pels cotxes, perquè siguin conquistats per persones a peu o amb bicicleta».

En la presentació han participat també el director general d'Urbanisme, Biel Horrach, el director general de Promoció i Difusió Cultural, Marcos Augusto, la directora general de Comunitari i Joventut, Marga Gayà, el director general d'Educació, Jaume Ribas, i el coordinador del Districte Nord, Miquel Àngel Barceló.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Exxon Valdez, fa mes de 4 anys

Neus Truyol la imputada?
Buenas credenciales.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente