muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

La UIB enceta aquest divendres l'any acadèmic 2019-2020

La Universitat de les Illes Balears (UIB) celebrarà aquest divendres l'acte solemne d'obertura de l'any acadèmic 2019-2020, al qual assistirà, entre altres autoritats, la presidenta del Govern, Francina Armengol.

L'acte tendrà lloc a les 12.00 hores a la sala d'actes de l'edifici de Son Lledó. Començarà amb la lectura d'un resum de la Memòria de l'any anterior, a càrrec de la secretària general de la universitat, Antonia Paniza. Després, la doctora Josefa Donoso, catedràtica de Química Física, pronunciarà la lliçó inaugural, amb el títol 'Set files i divuit columnes, els pilars de la nostra vida'. Seguiran les intervencions del rector de la universitat, Llorenç Huguet, i de la presidenta del Govern.

Finalment, l'acte es tancarà amb l'entonació de l'himne universitari, 'Gaudeamus igitur'. Altres càrrecs del Govern que assistiran són el vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes; el conseller d'Educació, Universitat i Recerca, Martí March; la consellera d'Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago; la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez; el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha.

També han informat de la seva assistència el president del Parlament, Vicenç Thomàs, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i la vicepresidenta, Bel Busquets. D'altra banda, en la seu universitària de Menorca, la cerimònia d'obertura de l'any acadèmic es farà el 13 de setembre, i en la d'Eivissa i Formentera serà el 23 de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.