algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
11°

Joan Forteza, nomenat nou director d'IB3 Ràdio

162725

El director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (IB3), Andreu Manresa, ha comunicat aquest dijous al Consell de Direcció de l'Ens el nomenament del periodista Joan Forteza com a nou director d'IB3 Ràdio, tenint en compte «criteris de professionalitat, competència i confiança».

Segons ha explicat l'ens aquest dijous, Forteza ha estat el cap d'esports d'IB3 Ràdio, càrrec al qual va accedir l'any 2016 després d'un procés de selecció de lliure concurrència. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), té experiència multimèdia i en l'àmbit internacional en el sector periodístic i de gestió turística.

Aquest nomenament ve motivat per la renúncia de la periodista Mar Cerezález del càrrec de directora d'IB3 Ràdio, que ocupava des de desembre de 2015.

Manresa ha agraït a Cerezález el seu «valent compromís, la vocació per la reforma de la ràdio pública cap a l'excel·lència, la independència periodística, el seu esforç i la qualitat humana».

Des de l'ens han indicat que Forteza té l'encàrrec de continuar en l'impuls de la innovació i diversificació del canal tradicional de la ràdio pública i aprofundir en les noves plataformes, altres audiències i consums.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.