nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El PP insta la ministra Maroto a pronunciar-se sobre la limitació de creuers a les Balears

Imatge d'arxius d'un port illenc pie de creuers. | APB

El Partit Popular (PP) de les Balears ha instat a la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme en funcions, Reyes Maroto, a pronunciar-se «clarament» sobre la limitació de creuers a Balears, aprofitant la seva visita a Mallorca prevista per aquest diumenge.

Els 'populars' incideixen en la «milionària inversió» realitzada en els ports de les Balears per a adaptar les infraestructures a l'arribada de més creuers. A més, afirmen que aquesta activitat genera «més de 150.000» llocs de treball a l'arxipèlag.

«Estem vivint una notable desacceleració econòmica, agreujada per les polítiques impositives, restrictives i prohibicionistes del Govern del Pacte que suposa un gran perill per a la nostra economia i per a milers de llocs de treball», ha manifestat la diputada del PP al Parlament, Salomé Cabrera.

Davant un hipotètic escenari de limitació de creuers, des del PP es pregunten quina serà la destinació dels «milions pendents» per a executar el Pla de Ports. A més, plantegen si Ports de l'Estat durà a terme inversions perquè els bucs atracats en ports illencs es puguin connectar a la xarxa elèctrica per aturar motors i evitar emissions contaminants.

«Una de les reivindicacions històriques del sector turístic de Balears és la implicació de l'Estat en la millora de les zones madures i la modernització de les zones turístiques en general», ha comentat Cabrera, qui assegura que les Illes es troben en una situació de «desavantatge» respecte d'altres autonomies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Contradicció, fa mes de 4 anys

Què fan? Incitar els mallorquins a posar bombes per estar tranquils?

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente