nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

El nou sistema de reserves de la ITV de Mallorca registra 4.000 cites en 24 hores

162097

UH | P. Pellicer

El Consell de Mallorca ha alliberat 15.293 cites de la llista d’espera per a poder passar la inspecció tècnica de vehicles (ITV). D’aquestes reserves, 2.573 són per a fer la inspecció aquest mes d’agost. Això ha estat possible gràcies a un programari que detecta les reserves massives per part d’una sola persona i que permet reduir el temps d’espera a un mes.

Des d’aquest dimecres, els usuaris podien accedir a aquestes cites alliberades per demanar-ne una de nova o per canviar la que tenien reservada. En només un dia s’han sol·licitat 3.953 cites, entre noves reserves i modificacions d’anteriors.

Per estacions, les noves cites registrades en les darreres 24 hores s’han repartit en 1.441 a l’estació de Palma I, al polígon de Son Castelló; 1.127 a l’estació Palma II, al polígon de Son Oms; 708 a l’estació d’Inca i 677 a l’estació de Manacor.

El Consell de Mallorca ha posat en marxa una sèrie de mesures per a tornar a la normalitat el temps d’espera de la ITV. En primer lloc, s’ha creat un registre obligatori del personal autoritzat en nom dels centres autoritzats. D’aquesta manera, s’aconsegueix evitar que tant els tallers com els centres autoritzats canviïn les cites. Per altra banda, s’ha limitat el registre de cites virtuals per als centres autoritzats al 10 % del volum total de les cites dels quatre centres de la ITV.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.