algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

Cosme Bonet, president de la Comissió d'Hisenda al Senat i Susanna Moll, vicepresidenta de la de Turisme

El senador socialista per Mallorca, Cosme Bonet, ha estat elegit president de la Comissió d'Hisenda i, per la seva banda, la també senadora mallorquina, Susanna Moll, ha estat elegida vicepresidenta de la Comissió d'Indústria, Turisme i Comerç.

Bonet també serà vocal de les comissions d'Afers Exteriors i de Peticions, a més de membre de la Diputació Permanent del Senat. Moll serà vocal de les comissions d'Afers iberoamericans, d'incompatibilitats i de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Cal recordar que Bonet va ser en la passada legislatura conseller d'Economia, Hisenda i Turisme del Consell de Mallorca. Mentrestant, Moll va ser regidora d'Educació i Esports a l'Ajuntament de Palma.

Per la seva banda, la senadora per Eivissa i Formentera, Patricia Abascal, serà la portaveu del Grup Parlamentari Socialista del Senat a la Comissió de Discapacitat i vocal en les comissions de Seguretat Nacional, Empresa i Ocupació, Migració i Seguretat Social i de la Constitucional.

La senadora per Menorca, Carme Garcia Querol, ha estat elegida portaveu socialista de la Comissió d'Economia i Empresa i vocal en les comissions de les comunitats autònomes, a la d'Entitats Locals i de la de Funció Pública.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Raper de la CUP, fa mes de 4 anys

Me cabreja molt que tots els presidents o vicepresidents de turisme siguin de Balears ja que Espanya ens vol vendre que Balears només es visqui del turisme ja que el turisme genera pobresa, precarietat laboral, fracàs escolar.

Valoració:-1menosmas
Per Maria, fa mes de 4 anys

Que trist, veure una Moll fent costat al pitjor del centralisme, neoliberalisme i borbonisme. Ja es veu que la necessitat de cobrar un bon sou a final de mes pot amb tot. Miserable.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente