algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

L'ambaixada britànica llança una campanya contra el 'balconing' dirigida als joves

L'ambaixada britànica a l'Estat espanyol i el consolat britànic a Palma han llançat una campanya dirigida als joves turistes britànics en la qual anima a «quedar-se amb els seus amics», cuidar-se els uns als altres i evitar situacions «indesitjades». Aquest mateix dilluns una menor de 17 anys resultava ferida en estat 'menys greu', després de caure des d'un primer pis a un hotel de Palmanova.

Aquesta acció forma part d'una campanya mundial del Ministeri britànic d'Afers exteriors dirigida a la seguretat dels joves en col·laboració amb autoritats locals, organitzacions benèfiques i influencers. El contingut inclou vídeos curts i imatges per a Instagram i Facebook. Des del llançament de la campanya en xarxes socials la setmana passada, un dels vídeos ha estat vist més de 257.000 vegades a Facebook i més de 143.000 vegades a Instagram.

El cònsol general amb responsabilitat a les Balears, Lloyd Millen, ha indicat que aquest territori és una destinació on els joves «poden tenir unes vacances fantàstiques». L'objectiu de la campanya, «després de diverses caigudes accidentals de balcons a les Balears el passat estiu que varen resultar mortals», se centra a tractar d'evitar que tenguin lloc novament aquests accidents i a reduir el nombre d'hospitalitzacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Brexit means brexit!, fa mes de 4 anys

Brexit means brexit!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente