nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:
18°

Més sorpreses del BOIB: publica un anunci de la Fundación Jaume III

El Butlletí Oficial de les Illes Balears del 19 de març publicava un anunci d'un col·lectiu que no és institucional i que, de fet, és contrària a la legislació vigent i a la Ciència.

El col·lectiu autodedominat 'Fundació Jaume III' ha publicat un anunci d'un concurs de «relats breus en menorquí».

Segons el decret que regula el BOIB, aquest s’estructura en cinc seccions, la cinquena de les quals és la titulada 'Anuncis'.

L'article 13 de l'esmentat decret diu que la secció dedicada a anuncis «agrupa tres subseccions» que són; «la primera, contractació pública, es destina als anuncis de licitació i d’adjudicació de contractes i qualssevol altres anuncis relacionats amb la contractació del sector públic; la segona, altres anuncis oficials, agrupa els expedits per una autoritat competent en compliment del que prevegi una disposició de caràcter general, i en la tercera, anuncis particulars, es publiquen els anuncis de persones físiques o jurídiques, públiques o privades, la publicació dels quals està determinada en virtut d'una norma legal o reglamentària.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cap ferrerico, fa mes de 4 anys

Anunci amb la filigrana de fixar un termini per presentar-se al concurs que se publica quan el termini ja ha passat.

Valoració:4menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 4 anys

El que havien d'haver fet els que governen ara, és repassar-se totes les normes, decrets i altres irregularitats que van succeir en la passada legislatura. Com que no ho han fet, ara se n'aprofiten aquestes institucions a les quals Bauzá va donar rang de "oficials per la cara". I aquest Govern d'ara, en la seva candidesa, li marquen els gols per l'esquadra un dia sí i l'altre també. "Qui mal no fa, mal no pensa".

Valoració:11menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Falta saber si és obra de polítics o pel contrari del funcionars o del dos col.lectius, perque probablement s'arrosseguen irregularitats de la passada legislatura, que no s'han revisat degudament. El que s'esta posant de manifest, son les il.legalitats del "reinat absolut" de Bauzá.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente