muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

El Govern regala quatre anys més de lloguer d'un local a una entitat que promou l'odi contra el català

L'escàndol, que voreja la prevaricació, continua. Segons ha publicat el BOIB, el passat 28 de febrer, el Servei de Patrimoni de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques «va rebre un ofici de la secretària general de la Conselleria de Salut instant al director general del Tresor, Política Financera i Patrimoni la pròrroga, per un període de quatre anys, de la cessió d’ús gratuïta i temporal de la sala 111 del Casal Ernest Lluch, a 's’Acadèmi de sa Llengo Baléà'».

Dia 11 de febrer de 2019, la secretària general de la Conselleria de Salut va comunicar a 's’Acadèmi de sa Llengo Baléà' que el 23 de maig de 2019 s’exhaureix la vigència de la cessió d’ús gratuïta i temporal d’ús de la sala 111 de l’immoble esmenta. Al mateix escrit se sol·licitava a l’entitat que manifestàs si tenia intenció de prorrogar la cessió i que, si era així, presentàs la documentació necessària per dur a terme la tramitació administrativa corresponent.

El 19 de febrer de 2019, 's’Acadèmi de sa Llengo Baléà' va trametre a la Conselleria de Salut la seva voluntat de mantenir el local que usen sense pagar. El Govern els ha concedit una pròrroga fins el 23 de maig de 2023.

Cal recordar que darrera el nom de 's’Acadèmi de sa Llengo Baléà' s'hi amaga un escamot de militants extremistes que promouen l'odi contra la llengua catalana

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Goriet, fa mes de 4 anys

Qualcú creu que se pot esser més curt que en Balearium???

Valoració:5menosmas
Per Vaja, vaja!, fa mes de 4 anys

Increïble!

Valoració:6menosmas
Per Preu per preu, fa mes de 4 anys

Ni sis metres quadrats, ni res de res. Posaria la mà al foc i no em cremaria, que això ha estat una pròrroga automàtica i sigui qui sigui qui ha signada, no sabia de què se tractava. Però això no és lo més perillós. Per a mi lo més perillós, és que signin coses, (qualsevol), sense saber què fan ni què signen. Sis metres quadrats? No s'hi deuen poder reunir... bé com que jo diria que el que talla el bacallà és un tot sol, que se fa la gramàtica, les normes ortogràfiques i la pseudoassessoria del personal, amb sis metres quadrats en té de sobra. I jo encara diria més, amb dos per dos, ja n'hi hauria prou.

Valoració:12menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

Si podeu i voleu, mirau l'article de l'ARA Balears, titulat :
/Les arrels de l'anticatalanisme illenc /
d'Antoni Janer Torrens.
Salut i República Països Catalans.

Valoració:11menosmas
Per Fanpor, fa mes de 4 anys

I mentres tant, la Conselleria d'Educació ( també del PSOE) no paga a les escoletes, on la gent hi deixa els seus infants perque els cuidin i els eduquin mentres ells treballen.
Posen per devant d'uns centres imprescindibles, homoligats i honrats a una secta dr farsants i embaucadorsque tenen com.a finalitat acabar amb la cultura nostra perque només existesqui la seva.
Increible

Valoració:16menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 4 anys

@ Maties: La diferencia entre una seudoteràpia i una seudofilologia, é que la primera pot curar malalties psicosomàtiques i també, com que en Medicina encara no s'ha descobert tot, és possible que qualque dia se trobi en aquestes teràpies principis actius interessants.
En canvi les seudofilologies sempre fan mal a la societat i als individus, perque per molt que gratin, mai trobaran cap resta de veritat.

Valoració:12menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

Vaya derroche de money...

Valoració:-1menosmas
Per Jaume, fa mes de 4 anys

Són coses del cosmopolitisme i del mestissatge moderns.

Valoració:2menosmas
Per Ja hi tornareu, a votar los, fa mes de 4 anys

Ja hi tornareu, a votar al PSOE! Si se pensen que així tindran més vots van ben errats, perque aquesta gent tan gonella i tan supremacista castellana es d'ultra dreta i està molt il.lusionada, amb el seu nou partit d'ultres i de fatxes franquistes. I el més probable, és que molts dels seus votants se decidesquin per un altre partit més coherent, a l'hora de votar.

Valoració:16menosmas
Per Sergi, fa mes de 4 anys

Me sap molt de greu dir-ho, pero la nostra esquerra sempre fa el mateix. Afavoreix a hotelers, que no els votaran; afavoreix a empresaris, que ningú els votara; i així amb altres col·lectius.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente