algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Els estudiants de les Balears varen tenir la nota mitjana més baixa de Selectivitat en 2018

Els estudiants de les Balears varen tenir la nota mitjana més baixa de Selectivitat de 2018, amb un 6,84 de nota mitjana, front als estudiants extremenys que varen ser els que millor nota mitjana varen obtenir, amb un 7,64, segons l'Estadística d'Avaluació de Batxillerat per a l'Accés a la Universitat que ha publicat aquest dimecres el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

En 2018 es varen matricular 290.514 estudiants en les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), el que va suposar un augment de 3,4 punts respecte a l'any anterior. La nota mitjana de tots aquests estudiants va ser de 7,28, i només sis territoris estan per davall d'aquesta qualificació mitjana: Astúries, Castella-la Manxa, País Valencià, Catalunya, Galícia i Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 5 anys

L'educació és com qualsevol "negoci", com més inverteixes: personal (ratios aula), medis (informàtics, audiovisuals, bibliogràfics, ...) i evindenment econòmics, millors resultats pots arribar a obtenir. Pero clar, a Mallorca hem d'"invertir" a Extremadura (2 000 € si vanvien les cortines i el sofà); a més molts alumnes són nouvinguts i encara no s'han adaptat al sistema i per acabar s'ha d'aclarir que les proves a Balears estan considerades com a unes de les de més dificultat de tot l'estat; per això hauríem de tenir un marc de referència comuna.

Valoració:1menosmas
Per Virna Elorzav, fa mes de 5 anys

Les proves no són les mateixes i em consta que a Balears són molt més difícils que a Extremadura, així que els resultats s'han de contextualitzar.

Valoració:2menosmas
Per Endavant, fa mes de 5 anys

El mantra de la innovació i el pedagogisme que governa ho arreglarà tot. No passeu pena...

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente