algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

El Consell d'Eivissa impulsa per primer pic una campanya de promoció turística als Estats Units

El Consell d'Eivissa ha impulsat per primer pic una campanya de promoció turística als Estats Units, un país que va aportar a l'Estat espanyol 2,9 milions de visitants en 2018, un 11,8 per cent més en comparació amb 2017.

L'acció comercial ha consistit en reunions amb agències del lloc i dues presentacions davant agents de viatge i mitjans de comunicació a Nova York i Los Angeles. En el primer cas, ha informat el Consell, hi han participat 54 agents i periodistes.

El president del Consell i responsable del Departament de Turisme, Vicent Torres, s'ha desplaçat a aquestes ciutats destacant que s'ha obert una «via comercial que donarà importants fruits en el sector turístic».

Segons Torres, els Estats Units, el Canadà i la resta d'Amèrica són un mercat amb «un gran potencial per a Eivissa, que pot ajudar a compensar eventuals baixades de mercats tradicionals com el britànic i l'alemany».

Sense cap acció comercial, ha explicat el Consell, Eivissa va rebre 12.800 turistes dels EUA i el Canadà, el que mostra que l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 5 anys

Eivissa, de fet, és s'illa balear més coneguda a Amèrica del nord i aquella on és més fàcil veure nordamericans. I vehicles "Hummer", també d'aqueix país. No seria res de nou. No vols turisme? Idò tres tasses

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente