algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

Mallorca ha estat present a 10 fires internacionals de turisme aquest mes de gener

La Fundació Mallorca Turisme del Consell de Mallorca ha participat a un total de 10 fires internacionals aquest mes de gener, la qual cosa suposa haver estat present a entorns que han impactat a més d’1.000.000 de persones, entre acreditats i visitants.

L’estratègia de promoció turística per al 2019, el primer any complet en què el Consell està liderant la competència, inclou la realització d’un total de 76 actuacions entre les quals destaquen l’assistència a 37 fires, així com accions promocionals amb mitjans de comunicació, agents i sectors.

L’objectiu d’aquesta planificació és «afavorir un turisme sostenible i generar una oferta diferenciada, atractiva i de qualitat que contribueixi a desestacionalitzar el sector. Sota aquesta premissa, els països emissors als quals s’estan dirigint les propostes són Regne Unit, Alemanya, Espanya, Holanda, Àustria, Finlàndia, Irlanda, Suïssa, Bèlgica, Rússia, França, Itàlia, o Suècia. Així mateix, també s’estan establint ponts de connexió per obrir nous mercats, com els Estats Units, a on ja l’any passat la Fundació va dur a terme una acció de promoció a la ciutat de Nova York», segons ha explicat el Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.