cielo claro
  • Màx: 23.35°
  • Mín: 14.96°
23°

El Servei de Salut posa en marxa la firma centralitzada per recepta electrònica

El Servei de Salut ha posat en marxa la firma centralitzada per a la recepta electrònica a totes les illes. Aquesta signatura també coneguda com firma en el núvol permet firmar documents electrònicament amb certificats centralitzats d’empleat públic amb la mateixa seguretat que la firma amb targeta però d’una manera molt més àgil.

Tots els professionals que han de firmar receptes electròniques ja tenen disponible la firma en el núvol, una signatura electrònica que permet al facultatiu signar des de l’ordinador portàtil, el telèfon mòbil o la tauleta amb una clau i una contrasenya (ja no serà necessari accedir-hi des d’un PC amb un teclat amb targeta). Aquest procés, a més, és molt més ràpid, gairebé s’estalvien 35 segons a cada procés.

La firma centralitzada també permet eliminar el procés d’emissió de targetes criptogràfiques i els desplaçaments que els professionals havien de fer al Servei de Salut per retirar-les o renovar-les.

Amb aquest nou servei tecnològic el Servei de Salut continua actualitzant i millorant els seus sistemes d’informació. Cal recordar que el Portal del Pacient permet sol·licitar cita amb el metge o la infermera telemàticament o consultar el resum de la historia clínica. A més, des del 2017 també s’hi poden consultar les llistes de espera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.