algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

La borrasca 'Flora' sacsejarà aquest dijous les Balears

154681

La borrasca 'Flora' sacsejarà les Balears al final del dia de dijous, després que un fort front fred arribi aquest dimecres a l'horabaixa a Galícia i posi fi a les condicions meteorològiques d'estabilitat de les darreres setmanes per a donar pas a precipitacions generalitzades.

Per aquest motiu, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha emès un avís especial perquè aquest front serà «molt actiu» i creuarà durant el dijous tota la Península, d'oest a est, i al final del dia se situarà a les Balears.

Precisament, el més significatiu segons l'Aemet serà la formació d'una borrasca a l'entorn de l'arxipèlag balear que, encara que no molt duradora en el temps, produirà efectes «rellevants» a la zona i que, d'acord amb el protocol establert, s'ha batejat com a 'Flora'.

Amb el pas del front es preveuen ratxes de vent que arribaran als 60 a 80 quilòmetres per hora en moltes zones de la Península, encara que els vents més intensos es produiran a l'est i al sud-est peninsular i a les Balears des de dijous a l'horabaixa fins divendres al migdia, just quan 'Flora' s'aprofundeixi en l'entorn de les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.