cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Ensenyat es reuneix amb l’Aliança de Paisatges Culturals Patrimoni de la Humanitat a Madrid

L'Aliança de Paisatges Culturals Patrimoni de la Humanitat ha aprovat aquest dilluns a Madrid el pla de treball per a 2019, durant l'assemblea convocada pel president del Consell de Mallorca i del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, Miquel Ensenyat.

Segons ha informat el Consell, Ensenyat s'ha reunit amb socis dels patrimonis culturals de l'Alhambra de Granada, el Palmerar d'Elx, Las Médulas de Lleó, la ciutat d'Eivissa, els palaus de Sintra (Portugal) i els amfitrions de la reunió, els representants del patrimoni cultural d'Aranjuez.

Entre altres qüestions, sobre la taula s'ha posat la possibilitat que l'Aliança estigui present en la propera fira de turisme de Berlín, la ITB, convidada per l'Associació alemanya de Béns Patrimoni Mundial.

D'altra banda, els membres de l'Aliança han continuat el debat iniciat a l'assemblea anterior, celebrada al juliol a Sintra, sobre la proposta del president Ensenyat d'ampliar els membres de l'Aliança. En el seu moment, el màxim representant ja va assegurar que aquest punt serviria per «enfortir l'entitat i convertir-la en un taulell potent dels patrimonis culturals que la formen».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.