nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

El Bisbe justifica la paga que rep l'exsacerdot condemnat per abusos a menors

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha assegurat aquest dimarts que la paga que rep l'exsacerdot de Can Picafort condemnat per abusos vol «ajudar» i que hi ha «bona intenció».

«Quan una persona està en un lloc de rehabilitació no és per acabar de condemnar-la, és per ajudar-la», ha argumentat. Així s'ha expressat Taltavull en resposta a preguntes dels mitjans respecte a la renda que l'Església paga a l'exsacerdot de Can Picafort, que va ser condemnat a sis anys de presó per abusos a menors.

El bisbe ha recalcat que «l'Església té uns principis per ajudar a les persones, sigui qui sigui». Segons ha explicat, amb aquesta renda s'ajuda a l'exsacerdot al fet que «pugui cotitzar». «Li hem de llevar tota la humanitat?», ha afegit Taltavull.

D'altra banda, fonts del Bisbat de Mallorca han explicat que és habitual que es mantengui la paga als sacerdots que per qualsevol qüestió hagin abandonat el sacerdoci. El Bisbat ha indicat que aquesta paga és una ajuda mentre es tramita la jubilació de l'exsacerdot.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.