algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Palma ha estat convidada a participar en el projecte d’Illes Europees pel Canvi Climàtic

L'alcalde de Palma, Antoni Noguera, ha participat aquest dimarts en la Conferència Internacional de l'Aliança pel Clima, on la ciutat ha estat convidada a participar en el projecte d'Illes europees pel canvi climàtic.

La conferència s'ha iniciat amb la trobada estatal del Pacte dels Batles pel Clima i l'Energia, celebrada en el Recinte Modernista Sant Pau de Barcelona. Des de Cort, han recordat que el Pacte dels Batles va néixer el 2008 en l'àmbit de la UE per unir els governs locals en el disseny d'estratègies conjuntes de cara a un futur més verd i sostenible. Palma es va incorporar el 2010.

Des de Cort, han recalcat que un dels aspectes més destacats de la trobada, ha estat la invitació al projecte d'Illes europees pel canvi climàtic. Sobre això, el batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacat que «es tracta d'una iniciativa molt interessant, no només per encaixar amb la nostra realitat geogràfica, sinó també pels compromisos adquirits pel mateix Ajuntament en relació a aquest tema».

Noguera ha explicat que «la lluita contra el canvi climàtic és una prioritat d'aquest equip de govern sobre la qual treballem de manera transversal des de totes les àrees».

El batle i la regidora d'Ecologia, Neus Truyol, han mantengut una reunió amb el representant de l'Oficina del Pacte dels Batles pel Canvi Climàtic, Miquel Morcillo, a qui li han exposat els compromisos de l'Ajuntament de Palma en la transformació de la ciutat i en la lluita contra el canvi climàtic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.