cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

La campanya `Llança’t a viure el temps lliure´ vol impulsar l’oci entre infants i joves

La Direcció Insular de Joventut del Consell ha presentat aquest dijous la campanya publicitària 'Llança't a viure el temps lliure', una iniciativa que té com a objectiu impulsar l'oci entre infants i joves.

Segons ha informat el Consell, la Institució insular ha creat una web específica per oferir un espai unificat on tothom pugui consultar informació relativa a l'oci a Mallorca i a les 51 organitzacions que actualment treballen a l’Illa.

Així mateix, la campanya tendrà una durada de dos mesos, en els quals es podran realitzar activitats com una conferència d'Eduardo Vallory el pròxim 14 de novembre. Durant l'acte també s'ha presentat un vídeo explicatiu sobre què és l'oci educatiu protagonitzat per infants i joves de diferents organitzacions d'oci que participen i de com es farà difusió a través de les xarxes socials.

El treball realitzat per aquestes organitzacions és totalment altruista i voluntari i es basa en la transmissió de valors i el joc com a eines per a la transformació social mitjançant l'educació no formal.

Per la seva banda, el director insular de Joventut, Àlex Segura, ha explicat que «a Mallorca l'associacionisme juvenil es fomenta principalment per les organitzacions juvenils d'oci educatiu i els llocs que desenvolupen setmanalment una tasca pedagògica i lúdica amb, aproximadament, 4.000 infants i joves de l‘Illa».

«Aquestes associacions són entitats sense ànim de lucre i tenim com a finalitat educar en valors a infants i joves en el seu temps lliure a través d'un projecte educatiu basat en l'experiència, la convivència i la implicació amb l'entorn i la societat, tenint una expressa voluntat de transformació social», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.